FREELANCE

Freelance


De afgelopen jaren maken steeds meer marketing-, communicatie en onderzoeksbureaus gebruik van een flexibele schil. Flexibele inzet van krachten wanneer dat nodig is. TrendCult kan jouw organisatie een handje helpen in tijden van onderbezetting of omdat je de juiste vaardigheden (nog) niet in huis hebt.

 

Hoe ga ik te werk

Ik kan het volledige onderzoekstraject voor jou uit handen nemen. Van het doorgronden van de klantvraag, opstellen van een offerte tot uitvoering van het kwalitatieve of kwantitatieve veldwerk met als eindresultaat een rapport of workshop. Uiteraard kan ik ook onderdelen van een traject oppakken, net waar jij tekort aan mankracht hebt. In een oriënterend gesprek bepalen we samen waar jij behoefte aan hebt.

Het trendresearch vakgebied is nog nieuw en in ontwikkeling. Weinig expertise op dit vlak is nu voorhanden. Ik kan je helpen met trendvraagstukken van jouw klanten. Dat kan door trendresearch projecten op te pakken of door een trendtraining te verzorgen waardoor jij jijzelf de benodigde vaardigheden aanleert.
Download de brochure voor trendtrainingen.

 

Klanten waar ik regelmatig voor werk

Opzet kwantitatief onderzoek.

Analyseren en rapporteren onderzoeksresultaten.

Veldwerkbegeleiding, analyse en rapporteren van kwantitatieve onderzoekstrajecten.
Uitvoering kwalitatieve onderzoeksprojecten.
 
Opzet en uitvoering diverse kwantitatieve klant- en medewerkeronderzoeken in rapportvorm en met workshops.

Uitvoering en rapporteren van diverse kwalitatieve onderzoekstrajecten.

Rapporteren kwantitatief klantonderzoek.

Rapporteren van onderzoek onder bibliotheekbezoekers.

Wat klanten zeggen

Image
Yvette van der Weele - Forum Business Research

Evelien is ondernemend, een doorzetter en een rasechte onderzoeker die boven de resultaten uitstijgt, niet in de details blijft hangen maar met een brede blik een organisatie juist echt verder probeert te helpen.

Evelien verbindt onderzoek met trends in de maatschappij en ontwikkelingen in organisaties en gaat overal op zoek naar antwoorden. Bij Tevreden.nl ontdekten we een hele goede samenwerking in elkaar. Evelien is positief, ziet mogelijkheden en is gedreven, sociaal en nuchter. Dat werkt heel fijn samen.

ImageImage
Maartje van der Hurk - This Memento

Het was een fijne samenwerking en onderzoeksproces met Evelien. Ze was een geïnteresseerde moderator en goede luisteraar die op een juiste manier leverde met onze consumers. We hadden een fijne samenwerking en vulden elkaar goed aan.

Evelien is erg nieuwsgierig in wat er gebeurt in de wereld en op de hoogte van wat er speelt. Ze is erg betrokken bij het onderwerp dat ze onderzoekt en staat open voor anderen.

Meer weten? Neem contact op.


TrendCult biedt:

  • Ervaring met zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek
  • Flexibele inzetbaarheid
  • Betrouwbaar partnerschap