FORESIGHTS

Trendresearch


Regeren is vooruitzien. En dat geldt zeker in een wereld die continu verandert. Trendresearch en daarmee het ophalen van foresights gaat over het begrijpen van ontwikkelingen in je omgeving. Trends die impact hebben op je klanten, medewerkers, concepten en de innovatiekracht van je organisatie.

 

Diensten

Trendresearch op maat

De wereld verandert continu en jij wilt hierop inspelen. TrendCult biedt op maat trendresearch aan. Trends waar jouw doelgroep gevoelig voor is en die impact hebben op jouw producten, diensten en innovaties. Met onze design thinking aanpak analyseren we trends en passen we deze toe voor jouw organisatie.


Trendlezingen

Boek een inspirerende trendlezing om weer helemaal up-to-date te zijn. TrendCult maakt ook trendlezingen op maat voor een topic wat jij interessant vindt. Neem alvast eens een kijkje bij onze trendlezingen.
Klik hier om naar trendlezingen te gaan


Trendactivatie

Trends begrijpen door toe te passen. Met een trendactivatieworkshop gaan we aan de slag met trends. Nieuwe concepten en/of groeistrategieën is het resultaat.
Zie hier een voorbeeld van een activatieworkshop.

Trendtrainingen

TrendCult organiseert incompany trendtrendtrainingen waarbij je kennis maakt met wat trends zijn, hoe jij ze kan detecteren en toepassen binnen je organisatie. Een toolkit voor als je gericht wilt innoveren. Trends begrijpen en inzetten is immers een continu proces. Meer weten?

Trendtour

Trends liggen letterlijk voor het oprapen, maar vaak ben je je hier niet van bewust. TrendCult organiseert voor teams inspirerende trendtours. In de stad gaan we ontdekken welke trends zich in volle hevigheid aan het ontwikkelen zijn en ondernemers vertellen hun persoonlijke verhaal hoe zij hier op inspelen. De trendtour kan gecombineerd worden met een trendworkshop.

Trendabonnement

Elke week stuurt TrendCult een microtrend naar je toe. Een trend die zich pril aan het ontwikkelen is en waar je nog tijdig op kan bijsturen op het vlak van strategie, marketing of met jouw innovaties. Simpelweg door je abonneren op de nieuwsbrief.

Lezingen


Coffee Cult

Future of Identity

Happiness Happenings

Trending Marketing

Whitepapers & Trendnotes


What the Tr*nd?!

Meer weten? Download onze whitepaper.